Zaterdag 13 juli Afsluiting Clubkampioenschappen 2019

Een zaterdag vol tennis, loterij, hapjes, veel gezelligheid en een knallende feestavond!
Dat wil je toch niet missen!

De LTV Clubkampioenschappen zijn nog in volle gang. Het is elke dag genieten van mooie wedstrijden van jong & oud en veel gezelligheid op het park.

A.s. zaterdag 13 juli gaan wij het toernooi feestelijk afsluiten: met de finales, een lekker gratis hapje van de bbq en een knallende feestavond. Tijdens de feestavond vindt ook de prijsuitreiking plaats. Naast de prijsuitreiking hebben wij dit jaar ook een verloting van super prijzen! Voor € 1 kun je een lot kopen, alle inkomsten van de lotenverkoop komen ten goede aan G-tennis (tennis voor kinderen met een handicap) bij LTV Leusden. We hebben fantastische prijzen van diverse sponsoren, deels van onze eigen LTV sponsoren, maar ook van sponsoren die mee doen aan het Bedrijventoernooi. Zo zijn er Nike schoenen, flessen wijn, massagebonnen, een wimperbehandeling …

Namens onze sponsor Nobels Fysiotherapie is zaterdag van 10.00 -14.00 uur fysiotherapeut Niels van Ginkel aanwezig op de club. Dus heb je klachten, blessures of vragen over je gestel: zoek hem op!

Dus heb jij zin in een leuke dag, met een lekker hapje en drankje, een feest en kans op leuke prijzen, komt dan zaterdag 13 juli naar ons mooie park!

Met vriendelijke groet,
De SCK-commissie