Even voorstellen: nieuw in het bestuur

Nieuw in het bestuur voor verenigingszaken

Hallo, mijn naam is Herman van Hunnik, ik tennis nu bijna 7 jaar en ben sinds februari bestuurslid verenigingszaken.

Over het algemeen ben ik best tevreden over het tennisniveau dat ik bereikt heb, maar toch wil ik dat het nog beter wordt. Dat gevoel heb ik ook over onze tennisvereniging. We mogen best heel trots zijn op onze bruisende, groeiende vereniging en toch lijkt het mij een mooie uitdaging om het nog beter te maken. Dat was voor mij een drijfveer om me als vrijwilliger in te gaan zetten in het bestuur van LTV Leusden.

Met o.a. de Ledencommissie en het vrijwilligersbeleid als aandachtsgebied streef ik naar nog meer enthousiasme, meer deelnemers bij onze activiteiten en meer actieve leden, die hun steentje bijdragen.

Het nadeel van zo’n goedlopende, bruisende vereniging is dat de activiteitenkalender voor het hele jaar al zo goed als vol zit. We willen de komende maanden gaan kijken welke activiteiten nou heel erg gewaardeerd worden en welke wat minder. Door afscheid te nemen van een aantal minder bezochte activiteiten, creëren we ruimte voor een aantal nieuwe activiteiten. Nadenken over nieuwe ideeën en activiteiten geeft energie. En met meer energie ga je lekkerder tennissen. Dat is een win-win!

45 jaar LTV Leusden
Volgend jaar vieren we bijvoorbeeld het 45-jarig bestaan van onze vereniging. Weer een mooie aanleiding voor nieuwe lustrumactiviteiten en nieuwe ideeën. Wil jij ook ‘iets’ doen, je extra inzetten voor onze vereniging of heb je een heel goed idee? Bel, app of mail me dan. Ik hou me aanbevolen.

In het dagelijks leven zet ik me als Interim Sales Manager in voor meer omzet en meer klanten voor mijn opdrachtgevers. Dat wilden wij ook doen voor LTV, dus zijn we met ons bedrijf Salesspot sponsor geworden en zetten wij ons in voor meer deelnemers en meer opbrengst voor het LTV Bedrijventoernooi, ten behoeve van het G-Tennis.

De komende tijd zal ik veel rondhangen op baan 2. Dus misschien zien we elkaar daar.

Met sportieve groet,
Herman van Hunnik,
06-3740 7876
hvanhunnik@gmail.com