Grote Clubactie 2019

LTV Leusden Grote Clubactie 2019

Doe mee en steun LTV Leusden!
Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. LTV Leusden doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De helft van de opbrengst gaat ieder jaar naar de afbetaling van de Kidscourt en dit jaar gaat de andere helft van de opbrengst naar de Kinderraad. Sinds 2018 hebben we een Kinderraad bestaande uit vier LTV Leusden kids die met leuke ideeën komen om de tennisvereniging een beetje leuker en gezelliger te maken voor kids. Een aantal concrete ideeën van de Kinderraad zijn: een eigen geschilderde spelletjestafel, een eigen beschilderde wegwijzer voor op het park, sportartikelen voor kinderen met het LTV logo erop en het huren van de Ace & Love Tenniskids mascottes tijdens evenementen op LTV Leusden.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

De loten kunnen op twee manieren worden gekocht:

Via een verkoopboekje: de kinderen van LV Leusden gaan langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Online: via onze online persoonlijke verkooppagina.

Nodig familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer?
Deze week krijgen de kinderen van oranje, rood en groen de verkoopboekjes mee bij de trainingen. De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september; vanaf die dag begint de lotenverkoop.

Aan wie verkopen?
Dat mag aan iedereen. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Doe mee en verdien je eigen prijs!
Bij verkoop van 20 loten ontvang je van LTV Leusden een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!

*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon.

Kids-verkoopwedstrijd: maak kans op mooie prijzen!
Niet alleen lotenkopers kunnen prijzen winnen, maar ook lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Van voetbal tot turnen, en van korfbal tot en met hockey.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers

Contactpersoon LTV Leusden: Joyce van Zenderen