Interne Voorjaars Competitie (IVC) & Interne Single Najaars Competitie (ISNC)

De Interne Voorjaars Competitie (IVC) en de Interne Single Najaars Competitie (ISNC) zijn interne competities voor senior leden van LTV Leusden. Bij de IVC wordt er gedubbeld en bij de INC worden alleen singles gespeeld. Bij beide competities worden poules gemaakt en word je op speelsterkte ingedeeld. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de resultaten van het jaar ervoor. De inschrijving verloopt via www.toernooi.nl.

Kent u nog niemand om tijdens de IVC mee te dubbelen? Alleen opgeven kan ook! Wij proberen u dan te koppelen aan iemand van uw eigen niveau.

 

Er wordt op zondag en maandag gespeeld. Bij de IVC wordt op zondag gespeeld tussen 20.00 en 23:00 uur en de ISNC begint op zondag om 16:00 uur. Op maandag wordt er gespeeld  tussen 19.00 en 23.00 uur. Op de afsluitende zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Feitjes:

  • IVC: Er worden alleen dubbels gespeeld: Dames-, Gemengd- en Herendubbel
  • ISNC: Er worden alleen singles gespeeld
  • Aan de deelname zijn geen kosten verbonden
  • De Recreatie Commissie zorgt voor de planning en indeling

Deadline inschrijving I.S.N.C. = vrijdag 7 september 2018

Alvast veel plezierige wedstrijden toegewenst.

Lex van Gessel

Lex van Gessel

ivc@ltvleusden.nl

Contactformulier coördinator I.V.C. en I.S.N.C.

Schrijf een bericht aan de coördinator I.V.C. en I.S.N.C.
    Geen zorg!!, wij houden niet van spammen, u ontvangt alleen een nieuwsbrief als er echt iets te melden is. En als u de LTV Leusden nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich heel gemakkelijk afmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.