JC jeugdactiviteiten

Jeugdactiviteitenkalender 2018

LTV-Leusden-Jeugd-135

ABN AMRO Toernooi

ABN AMRO Toernooi
In 2018 wordt het ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT voor de 45ste keer georganiseerd. Hoe leuk is het als we daar met de jeugd van LTV Leusden gezamenlijk naar toe kunnen gaan?!

Met groene en gele tenniskids gaan we op zondag 11 februari naar de kwalificaties. De toegangskaarten zijn € 10,-. Het begint om 11.00 uur.

Interesse? Geef je op vóór 1 februari door te mailen naar jcltvleusden@gmail.com. Vergeet daarbij niet ook aan te geven of je zou kunnen rijden en hoeveel personen er in jullie auto mee kunnen!

LTV-ABNAMRO-Jeugd-204

Racketlon (groen en gele spelers, 2 maart)

Als tennisspeler en liefhebber van racketsporten organiseren wij voor jou een Racketlon! Drie sporten in één wedstrijd: Tafeltennis, Badminton en Tennis.

Ben jij een groene of gele tennisspeler en ga jij met ons de strijd aan?

Voor groene en gele tenniskids op vrijdag 2 maart. Het begint om 15.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Meedoen? Mail naar jcltleusden@gmail.com. Geef je op vóór maandag 19 februari.

Kind-Oudertoernooi én openingstoernooi ineen
(31 maart)

IMG_9911

Samen met je kind het sportieve tennisjaar beginnen? Geef je dan op voor het kind-oudertoernooi. En beleef samen het plezier van tennis. Alle jeugdleden mogen aan dit toernooi meedoen. Je mag je vader of moeder, maar ook je opa, oma, tante, oom, buurman of buurvrouw uitnodigen.

Voor de jeugd zonder tennissende ouders hebben we het openingstoernooi jeugd waar jullie de stof weer even van het racket kunnen afslaan.

Meedoen? Mail naar  jcltleusden@gmail.com. Geef je op vóór zaterdag 17 maart.

Verrassingsevenement (24 oktober)

zoek-vraagtekens

Nieuw in 2018 is het Verrassingsevenement. De leukste onderdelen en activiteiten uit 2017 combineren wij tijdens dit evenement. Wil jij als eerste weten wat er gaat gebeuren en verzekerd zijn van een plek. Meld je dan aan voor de vooraanmelding!!! Jij weet het dan als eerste en hebt invloed. Geef gelijk je leukste activiteit van 2017 aan ons door en het kan zomaar zijn dat je 24 oktober dit doet!!

Je kan je voorinschrijving definitief maken door een mail te sturen met naam en waanzinnig idee naar jcltleusden@gmail.com.

Grote Club Actie

Grote Club Actie

Elk jaar doen we mee met de Grote Club Actie. De jeugdleden van LTV verkopen loten waarvan een groot deel van de opbrengst direct naar de geldkas van de club gaat. Daar zijn al leuke dingen voor de jeugd van gekocht. Zo zijn er dankzij de Grote Club Actie een WII en tafelvoetbal aangeschaft. En natuurlijk een groot deel van de minibaantjes is betaald met de opbrengst van de loten.

IMG_7838

Pietenspel (28 november)

LTV-Leusden-Pietenspel-2018w

Op woensdag 28 november 2018 is er van 14.30 – 16.30 uur de Pietenspelmiddag voor basisscholieren de Pietenspelmiddag. In de tennishal worden er allerlei spelletjes gedaan en en kun je prijsjes winnen. En natuurlijk is er lekkers voor je. Het wordt een gezellige middag! Kom je ook? Geef je even op via jc@ltvleusden.nl of schrijf je in op de inschrijflijst in het clubhuis.

Voor alle activiteiten geldt: hou je mailbox, de website en de (jeugd)kalender in de gaten!!!!