Najaarscompetitie junioren 2018

LTV-Leusden-Open-2016-11

De Technische Commissie zorgt voor de indeling van de teams op advies van de trainer(s). Competitie-indelingen gedaan in het verleden geven geen garantie voor een indeling in komend seizoen. Iedereen schrijft zich vanaf dit jaar individueel in. Elke speler mag maximaal twee tennismaatjes opgeven waarmee hij of zij graag in een team zou willen spelen. We kunnen niet garanderen dat het gaat lukken om je in te delen met je teammaatje(s) maar we doen uiteraard ons uiterste best.  

Op basis van het aantal inschrijvingen bestaat de kans dat niet alle inschrijvingen gehonoreerd kunnen worden door de KNLTB of door LTV (vanwege baancapaciteit) of dat niet geheel aan de aangegeven voorkeuren tegemoet kan worden gekomen.

Voor het seizoen 2018 streven we naar teams van 5 of zelfs 6 spelers zodat afwezigheid of blessures kunnen worden opgevangen binnen het team zelf.

LET OP 1: kleine competitiebijdrage bedraagt per team €37,50
LET OP 2: schrijf je uiterlijk vrijdag 15 juni in

Wanneer kan/mag de beginnende jeugd competitie spelen?
Voor beginnende jeugd geldt dat je mee kunt/mag doen aan competitietennis als:

1. je op de hoogte bent van de puntentelling;
2. je de basisslagen beheerst, waaronder de service;
3. de trainer(s) je inschrijving ook positief beoordeelt;

Data-Najaarscompetitie-2018

Aanmelden najaarscompetitie junioren 2018 | inschrijven uiterlijk op 15 juni

Met dit formulier kun je je inschrijven voor de najaarscompetitie junioren 2018.

Iedereen schrijft zich vanaf dit jaar individueel in. Elke speler mag maximaal twee tennismaatjes opgeven waarmee hij of zij graag in een team zou willen spelen. We kunnen niet garanderen dat het gaat lukken om je in te delen met je teammaatjes maar we doen uiteraard ons uiterste best hiervoor.

De Technische Commissie bepaalt de uiteindelijke teamindeling.

Met sportieve groet, de Technische Commissie

  • Geef hieronder maximaal twee tennismaatjes (niet verplicht) waar je graag samen zou willen spelen in je competitieteam. We kunnen niet garanderen dat het gaat lukken om je in te delen met je teammaatjes maar we doen uiteraard ons uiterste best hiervoor.