Najaarscompetitie senioren 2018

LTV-Leusden-Open-2016-06

KNLTB competitie 2018

De KNLTB competitie valt onder de verantwoordelijkheid van de Technische Commissie (TC) en is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij teams van onze vereniging het opnemen tegen andere clubs uit de regio. De competitie telt over het algemeen 7 wedstrijddagen, die in het najaar niet worden onderbroken door feestdagen of vakanties. Oftewel 7 weken achter elkaar competitietennis!

Voor 2018 start de competitie op dinsdag 11 september en zal eindigen op zondag 18 november 2018.

De competitie wordt georganiseerd door de KNLTB. Uitzonderingen daargelaten is er altijd minimaal 1 buitenbaan vrij voor recreatietennis.

De competitie bijdrage is door het bestuur als volgt vastgesteld:

  • 4 of 5 partijen (dubbel/gemengd)  € 92,50
  • 6 of meer partijen (heren/dames) €130,-

-> Extra aandacht voor de vrijdagavond:
De regels omtrent het (uit)loten zullen worden aangescherpt. Er is dit najaar slechts plek voor 8 teams. Daarnaast zijn diverse eerder uitgelote teams al zeker van een plaats. Vanwege het enthousiasme voor deze speelavond zal er dan ook zeker weer geloot moeten worden. Weet dat de dubbelvormen van de vrijdagavond ook allemaal worden aangeboden op de zaterdag. Op zondag zijn er ook diverse vormen mogelijk (wel allemaal met singlepartijen erin). Kijk alvast naar de mogelijkheden binnen je team om eventueel uit te wijken naar de zaterdag of zondag.

LET OP: uiterste inschrijfdatum is vrijdag 15 juni

Data-Najaarscompetitie-2018

Inschrijfformulieren najaarscompetitie

Aanmelden najaarscompetitie 2018 senioren teams | inschrijven uiterlijk 15 juni

Met dit formulier kun je je team inschrijven voor de najaarscompetitie 2018.
  • Geef hieronder aan welke spelers er in het team zitten. Een team bestaat minimaal uit 5 personen. De aanvoerder zorgt ervoor dat alle teamgenoten op de hoogte zijn van hun inschrijving voor de competitie.
Aanmelden najaarscompetitie 2018 senioren - Individueel | inschrijven uiterlijk 15 juni

Met dit formulier kun je je individueel inschrijven voor de najaarscompetitie senioren 2018.

  • Geef hieronder aan op welke dag je eventueel competitie wilt spelen en in welke vorm (herenteam, damesteam of mixteam; alleen maar dubbels of ook singles)) Let op voorkeur geeft nog geen garantie!