Maak kennis met G-Tennis bij LTV Leusden

LTV-G-tennis-2019

Op zaterdag 28 september 2019 is er voor mensen met een verstandelijke beperking een gratis tennisclinic bij LTV Leusden. Daarna is het mogelijk om deel te nemen aan 3 tennistrainingen op 3, 10 en 17 oktober. Deze kennismaking met G-tennis is voor jong en oud. Er kan door iedereen op een passende manier aan tennissen worden gedaan. Onder leiding van trainer Arjan Vermeij en diverse vrijwilligers van de vereniging wordt gezorgd voor een sportieve, maar vooral gezellige middag van 14.00 tot 17.00 uur bij Sportpark De Wetering (Valleilaan 3, Leusden).

Bij LTV Leusden is al een aantal jaren G-Tennis mogelijk. Afgelopen zomer is bij het Bedrijventennistoernooi extra geld ter beschikking gekomen, om een grotere groep mensen kennis te laten maken met G-tennis. LTV Leusden wil graag een tennisvereniging zijn voor iedereen en meehelpen om de tennissport voor alle mensen toegankelijk te maken.

Wil je weten of G-Tennis iets voor jou is, of wil je gewoon een paar keer lekker tennissen? Doe mee en meld je aan via trainer@ltvleusden.nl of bel naar 06-27312027.

LTV-G-Tennis-1w
LTV-G-Tennis-2w