Inschrijven voor Training Senioren Herfst 2019

Je kunt je nu inschrijven voor de herfsttraining 2019 voor senioren. De trainingen vinden gedurende 10 weken plaats op de buitenbanen. De start van de trainingen is na 1 oktober 2019.

Je kunt je inschrijven tot en met 9 september via onderstaand formulier. Je kunt op het inschrijfformulier tijdvoorkeuren aangeven en je zowel individueel als met een groep aanmelden. Wij zorgen vervolgens voor een zo goed mogelijke indeling, vooral op basis van niveau.

We houden vast aan de cyclus van 10 herfsttrainingen van 50 minuten. Tijdens de schoolvakanties, zoals aangehouden door de rijksoverheid voor regio Midden, zijn er geen trainingen.

Om verschillende redenen kan de indeling van de groepen per jaar afwijken. Ook kan het voorkomen dat we 5 personen in een groep moeten plaatsen om toch zoveel mogelijk leden de kans te geven trainingen te volgen. Dit wordt uiteraard verrekend in de kosten.

Trainingen zijn een belangrijke impuls om met meer plezier te blijven tennissen. Senioren die recent lid zijn geworden van LTV Leusden adviseren we om training te nemen. Zo verbeter je snel je tennisvaardigheden en leer je ook potentiële tennismaatjes kennen. De trainers zorgen dat je als nieuw lid in een passende groep kunt trainen.

De kosten worden per automatische incasso verrekend. Verder verwijzen we je naar het lesreglement voor alle informatie voor afspraken rondom aanwezigheid, ziekte, blessures en andere praktische zaken.

Heb je vragen over het volgen van trainingen, laat het weten via:
Arjan Vermeij | trainer@ltvleusden.nl

LTV-Leusden-Training2-636x421 - kopie
ltv-leusden-trainers-r-m-a