Training Jeugd 2019

LTV-Leusden-Training-100

Met de invoer van de Alles-in-1-pakketten doe je automatisch mee aan de zomer- en wintertraining. Je hoeft je hiervoor dus niet meer apart in te schrijven. We informeren je hieronder over de trainingsblokken en je kunt je verhinderingen opgeven, zodat we de trainingsgroepen kunnen samenstellen.

Al sinds een paar jaar werken we via de Tenniskids-methode. Dat betekent dat jij een Rood-, Oranje-, Groen- of Junior (voorheen Geel)-speler bent. Naarmate je ouder wordt en beter leert tennissen, ga je naar een andere kleur. Twijfel je over de kleur, neem dan even contact op met je trainer hierover.

De jeugdtrainingen worden weer gegeven door onze vaste trainers Arjan Vermeij en Martijn Plantinga. Een deel van de trainingen van de Junioren-groep zal verzorgd worden door Marc van Weerdenburg van tennisschool Heinerman Tennis. Indeling van trainingsgroepen en trainers vindt plaats door de vereniging. Hierbij spant de vereniging zich in om goed gebalanceerde groepen in te delen, maar is daarbij afhankelijk van o.a. het aantal kinderen in bepaalde categorieën en van de opgegeven verhinderingen.

De zomertraining bestaat dit jaar uit 20 trainingen van 50 minuten. We gaan dus door met de zomertraining tot medio oktober. We sluiten hiermee aan bij de najaarscompetitie die ook tot eind oktober duurt en buiten gespeeld wordt. Tijdens de schoolvakanties, zoals aangehouden door de rijksoverheid voor regio Midden, zijn er geen trainingen, maar je kunt natuurlijk altijd vrij spelen.

De wedstrijdtrainingen vinden plaats in de weken dat er géén competitie wordt gespeeld. Voor de wedstrijdtrainingsmomenten geldt dat alle jeugdleden (ook degenen die geen competitie spelen) in die betreffende categorie welkom zijn. Kun je daaraan structureel niet deelnemen, dan verzoeken wij je vriendelijk dit te mailen naar trainer@ltvleusden.nl

Zoals je kunt zien, wordt de beschikbaarheid voor training breed geïnventariseerd en kun je verhinderingen opgeven. We zullen echter in de groepsindelingen zoveel mogelijk toewerken naar kleurenblokken:

  • rood en oranje op maandag en woensdag
  • groen op dinsdag en donderdag
  • junioren op maandag, donderdag en vrijdag

We ontvangen jullie verhinderingen graag uiterlijk 9 maart 2019. Je kunt het formulier hieronder downloaden en ingevuld mailen naar trainer@ltvleusden.nl

Eventuele informatie: Arjan Vermeij – 06-27312027; trainer@ltvleusden.nl
Je ontvangt ca. 24 maart een e-mail met de indeling.

Tenslotte verwijzen we je naar het lesreglement, dat geldt voor alle trainingen bij LTV Leusden.

trainersteam-LTV-Leusden

Trainers 2018/2019

Samen met hoofdtrainer Arjan Vermeij geven dit jaar Martijn Plantinga, Jans Koelewijn en Marc Weerdenburg training aan LTV-junioren en senioren.

Jans-LTV-Leusden-trainer

Jans Koelewijn
trainer@ltvleusden.nl