Trainers en tennislessen

trainersteam-LTV-Leusden

Trainers 2018/2019

Samen met hoofdtrainer Arjan Vermeij geven dit jaar Martijn Plantinga, Janny Koelewijn en Marc Weerdenburg training aan LTV-junioren en senioren.

Jans-LTV-Leusden-trainer

Jans Koelewijn
trainer@ltvleusden.nl

Voor alle leden is er de mogelijkheid om zowel zomers als ’s winters tennislessen te volgen. Opgave hiervoor gaat via trainer@ltvleusden.nl of via de online inschrijfformulieren.

De trainingen worden zowel privé als aan groepen gegeven. De trainingen die overdag gegeven worden vinden hoofdzakelijk buiten plaats, ’s avonds na 19.30 worden er zowel binnen en buiten trainingen gegeven.

De lessen gaan (bijna) altijd door, want bij regen mogen de trainers hun lessen binnen geven.

LTV-Leusden-Training4-636x421 - kopie
LTV-Leusden-Training2-636x421 - kopie

De jeugd binnen onze vereniging krijgt bij betaling van de contributie iedere week les (16x), m.u.v. de lagere schoolvakanties. Overigens: ook zij moeten zich apart opgeven voor het volgen van de lessen.

Voor de hele kleine beginnende tennissers hebben wij de cursus ‘maak kennis met tennis’, die wordt gegeven in de periode januari t/m eind maart. Het zijn tien lessen van 45 minuten, die worden gegeven in onze eigen hal.

LTV-Leusden-Training-102
LTV-Leusden-Training-105

Voor beginners zullen de trainingen bestaan uit het aanleren van de basisslagen: forehand, backhand en service. Bij de gevorderden gaan we deze slagen uitbreiden naar spin- en sliceslagen en nemen we de wat bijzondere slagen door, zoals volley en smash.

Bij de wedstrijdspelers nemen we van te voren het programma door. Het doel is om zoveel mogelijk wedstrijdgericht te trainen. Denk aan tactiek, mentaliteit en specifieke technieken, alles gerelateerd aan individuele kwaliteiten.