Winterhalcompetitie

Schrijf je nu in!!!

Net als voorgaande jaren wordt de winterhalcompetitie weer georganiseerd voor alle senior LTV leden. Dit jaar staat de winterhalcompetitie ook open voor seniorleden van LTV de Eemelaar. Meedoen kun je door je in te schrijven via www.toernooi.nl

De planning wordt per e-mail toegezonden. Er kan voor maximaal 2 onderdelen ingeschreven worden (alleen dubbels). Geef bij deelname aan 2 onderdelen je voorkeur aan: of je liever 2 keer per zondag speelt om ook een zondag vrij te houden, of 1 keer per zondag en dus meer dagen kunt tennissen.

Bij de poule-indeling wordt gestreefd naar 7 à 8 teams per poule, waarbij zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met labelsterkte en/of tennis ervaring.

Uitslagen invoeren/wijzigen en wedstrijden verzetten, annuleren en plannen kan via www.ltvtoernooien.nl. Aan het begin van het toernooi krijgen nieuwe spelers een gebruikersnaam en wachtwoord voor deze site toegestuurd. Spelers die al meegedaan hebben met de IVC of winterhalcompetitie van voorgaande jaren houden hun gebruikersnaam en wachtwoord. Als je je gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten kun je deze aanvragen via www.ltvtoernooien.nl.

 

De kosten zijn € 56,00 per persoon per onderdeel.

We spelen weer op zondagmiddag en zondagavond tussen 13:00 en 23:00 uur. We starten dit jaar op 6 oktober.

Het is mogelijk om 4 dagen als verhinderd op te geven. Je wordt verzocht maximaal 2 verhinderingen op te geven voor het 1e deel (oktober t/m december) en 2 verhinderingen voor het 2e deel (januari t/m maart) zodat ik daar bij de planning rekening mee kan houden. Bij meer verhinderingen is het niet meer mogelijk om een mooie gelijkmatige planning te maken.

Zie voor meer informatie het reglement op toernooi.nl.

Deadline inschrijving = vrijdag 6 september 2019

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Lex van Gessel.

Coördinator

Lex van Gessel

Lex van Gessel

winterhal@ltvleusden.nl